LOFOTHAVN - SVOLVÆR
VÅRE LEIETAKERE

BACALAO

BACALAO

I første etasje med utsikt mot kaipromenaden ligger Bacalao. Det er en urban matpub med en uteservering som er fantastisk på solskinnsdager. Dette tidligere gamle bilverkstedet er et populært samlingssted på kveldstid med konserter og eventer og kaller seg derfor for “det lille kulturhuset”.

DU VERDEN

DU VERDEN

Du Verden er et restauranthus tilpasset forretningsforbindelser, vennegjenger, familier og par. Et sted der gjestene kan føle seg like hjemme i dress, som i jeans. Et sted der råvarer av høy kvalitet er kjernen. Du Verden har lidenskap for god mat og et velfylt og spennende drikkekart. På varme sommerdager er dette hjørnet et fantastisk sted å ta seg en matbit med utsikt mot torget og havet.

LEX LOFOTEN

LEX LOFOTEN

Hos LEX finner man klesmote av høy kvalitet, og i alle prisklasser. LEX har også et stort utvalg i gaver og trendvarer. Butikken ligger i første etasje med utsikt mot torget. Det er også en egen butikkseksjon for de som ser etter en god bok, gaver og suvenirer eller et minne fra Svolvær og Lofoten. LEX tilhører et av de eldste firmaene i Svolvær. P.J Rødsand ble etablert 1915, og LEX ble etablert i Svolvær i 2010 av Sonia Dina Rødsand.

LOFOTEN SUITEHOTEL

SUITEHOTEL - SVOLVÆR

Lofoten Suitehotel åpnet dørene i 2010 og er et moderne hotell med 12 moderne suiteleiligheter. I første etasje, mellom restaurantene Bacalao og Du Verden, ligger resepsjonen med utsikt mot havnepromenaden. Det er det perfekte hotellet enten du er på forretningsreise eller skal oppleve Lofoten som turist.

KRIMINALOMSORGEN

KRIMINALOMSORGEN

I 3. etasje ligger Kriminalomsorgen, avdeling samfunn. Kriminalomsorgen skal gjennomføre varetektsfengsling og straffereaksjoner på en måte som er betryggende for samfunnet og som motvirker straffbare handlinger. Det norske straffegjennomføringssystemet er basert på humanistiske prinsipper og på individuell tilrettelegging for de domfelte og innsatte.

HAVNA

ART LOFOTEN - HAVNA

Art-Lofoten er et kontorfellesskap som ligger i 2. etasje i Lofothavn. Her er mange bedrifter innenfor forskjellige fagfelt samlet sammen til byens mest spennende kontor.